Flyttstädning i Stockholm

Flyttstädning Stockholm - Så fungerar det hos oss

Vi erbjuder professionell flyttstädning med kvalitetsgaranti. Vid lägenhetsbyte avlastar vi dig från städansvaret och garanterar en förstklassig flyttstädning gentemot inflyttande part.

Varje bostad är helt unik och vi på Karavan Point anpassar oss alltid utifrån just ditt hems förutsättningar. Vi erbjuder professionell städhjälp för såväl stora som små hushåll. Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor kring flyttstädning med oss!

Flyttstädning med fokus på kvalitet

Karavan Point Nordic följer etablerade branschstandarder och kvalitetsnormer vilket gör att vi kan säkerställa att alla våra städuppdrag utförs med högsta möjliga kvalitet. Med vår erfarenhet har vi med tiden utvecklat värdefull kunskap och färdigheter som gör oss ännnu mer effektiva i att hantera all typ av flyttstädning. Vi är duktiga på att snabbt kalkylera personalstyrka och utrustning för varje städuppdrag vilket gör att vi kan leverera en kvalitativ städning till dig som kund. Vi är även måna om att hålla oss till precis det vi avtalet för att du som kund ska slippa flera vändor i en redan tidskritisk process som en flytt ofta är. Vi tar oss an flyttstädning av både lägenheter, kontorslokaler och villor - oavsett storlek eller komplexitet, så sätter vi ihop ett städteam som fixar jobbet! 

 

Slipp krångel med vår nöjdhetsgaranti

Från första kontakt till avslutande besiktning, strävar vi efter att göra din upplevelse med oss så smidig som möjligt. Vi erbjuder alltid en detaljerad genomgång tillsammans med dig för att säkerställa högsta kvalitet på vårt arbete. Med vår nöjdhetsgaranti, om något mot förmodan inte skulle möta dina förväntningar - åtgärdar vi det alltid direkt! En grundlig flyttstädning hos oss innebär mer än bara dammsugning och avtorkning av ytor. Vi inkluderar allt från noggrann fönsterputsning, till djuprengöring av skåp och garderober samt avkalkning av badrum. Vi ser till att inga områden glömms - nedan hittar du en tydlig överblick av vår checklista för flyttstädning. 

Här bokar du enkelt din flyttstädning i Stockholm

Notera att detta är en bokningsförfrågan och att vi bekräftar alla bokningar inom 24h.

Har vi fullt önskat datum kommer vi att kontakta dig för att föreslå en annan tid!

DETTA INGÅR I vår FlyttSTÄDNING

Vi utgår från denna checklista och anpassar den efter dina behov. Detta gör att vi håller en kontinuerlig hög kvalitet.

Bra att veta

Här är vanliga frågor som våra kunder ställer innan de anlitar oss för flyttstädning.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT INOM 24 H

Beskriv ditt behov så återkommer vi med en offert inom 24 timmar. Att boka en offert är helt kostnadsfritt och utan förpliktelser.