Hemstädning Stockholm

Hemstädning Stockholm - Så fungerar det hos oss

Hemstädning är inte enbart städning - det är en investering ditt välbefinnande och bidrar till ökad livskvalitet. Det handlar om att skapa ett trivsamt, rent och organiserat hem - en miljö där du kan känna dig lugn och fokuserad. En välstädad bostad bidrar till att minska stress och ångest, eftersom oordning och smuts kan öka känslor av kaos och obehag. Dessutom är hemstädning avgörande för att upprätthålla en god hälsa. Damm, mögel och andra allergener kan ansamlas i hem som inte regelbundet underhålls, vilket kan leda till andningsproblem och andra hälsorisker. Genom att regelbundet städa hemmet kan vi hålla dessa skadliga partiklar i schack och säkerställa en hälsosam inomhusmiljö för dig och familjen.

 

Skapa stolthet över ditt hem

Hemstädning handlar även om ett personligt uttryck och stolthet över våra hem. Om du tar god hand om dina utrymmen, visar du respekt för dig själv och de som delar ditt hem. Det blir ett sätt att välkomna gäster med öppna armar och att visa att vi värdesätter det utrymme vi lever i. Dessutom kan städprocessen vara oerhört tillfredsställande, eftersom den ger en omedelbar förbättring av vår omgivning och en känsla av god prestation.

Att integrera hemstädning i din vardag behöver inte alls vara svårt och du kan alltid prova på en gång för att utvärdera din upplevelse. Att skapa en regelbunden städrutin som passar din livsstil kan hjälpa till att upprätthålla långsiktig ordning utan att det känns överväldigande.

 

Viktiga fördelar med hemstädning 

Några av de viktigaste fördelarna inkluderar tidsbesparing, djupare rengöring, anpassade städtjänster och flexibilitet i schemaläggningen. Dessutom kan vår hjälp minska din stress, förbättra inomhusluften och förlänga livslängden på dina möbler och golv genom att förhindra ackumulering av smuts och skador​​​​​​​​. Vi erbjuder även specialanpassade städtjänster för att möta dina specifika önskemål. Du kan därmed välja vilka områden av ditt hem som ska rengöras och hur ofta, samt diskutera eventuella särskilda rengöringskrav du kan ha​​.

Varje bostad är unik och vi på Karavan Point anpassar oss alltid utifrån just ditt hem. I frågesektionen nedan kan du läsa mer om vilka tjänster och delmoment som brukar ingå i vår hemstädning. Vi erbjuder professionell städhjälp för såväl stora som små hushåll, både för lägenheter, hus och villor. Du väljer själv om vi ska komma en gång i veckan, varannan vecka eller månadsvis. Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor kring någon del i vår städning!

Prova vår populära hemstädning i Stockholm

Endast 150 kr per timme!

Efter provstädningen gäller vår ordinarie prislista på 220 kr/h efter RUT-avdrag.

Boka hemstädning

Vanliga frågor om hemstädning

 

Att anlita ett professionellt städföretag kan ge ditt hem en djupare och mer effektiv rengöring. När du bokar hemstädning med oss har alla våra städare tillgång till specialutrustning och rengöringsmedel för att effektivt ta bort damm, smuts och bakterier från svåråtkomliga platser. Våra städar har stor kunskap och vana att effektivt städa ditt hem på ett strukturerat sätt för att skapa ett trivsamt och rent hem för dig. Detta bidrar till en hälsosammare inomhusmiljö och kan minska risken för allergier och andra hälsoproblem​​​​.

 

1. Vad innebär hemstädning?

En professionell hemstädningstjänst kan inkludera en rad olika uppgifter såsom dammtorkning, dammsugning, moppning, rengöring av badrum och kök samt djuprengöring av mattor och möbler. Vi erbjuder alltid möjlighet att tillsammans skapa ett städupplägg som passar dig och din efterfrågan. Vi erbjuder även specialiserade tjänster som fönsterputsning. Det allra viktigaste för oss är att du ska känna dig nöjd med städuppdraget.

 

2. Vad kostar hemstädning i Stockholm?

Kostnaden för hemstädning varierar beroende på flera faktorer, inklusive hemmets storlek, tjänstens omfattning och frekvensen av städningen. Vi är måna om att anpassa oss efter en lösning som passar dig både gällande ditt städbehov och budget.

 

3. Hur ofta bör man boka in hemstädning?

Hur ofta du önskar städhjälp beror på dina behov och livsstil. Vi arbetar med dagsstädning och veckostädning för att kontinuerligt upprätthålla renlighet och ordning. Och för vissa räcker en större hemstädning mer sällan och det går då bra att välja månadsvis hemstädning eller när det uppstår behov för en djuprengöring​​.

 

4. Är det säkert att släppa in städpersonal i mitt hem?

Licenserade och rekommenderade städföretag genomgår en noggrann process för att anställa personal vilket inkluderar bakgrundskontroller och utbildning, för att säkerställa varje anställds pålitlighet och professionalism. Karavan Point är försäkrade vilket skyddar dig som kund om eventuella skador eller olyckor skulle inträffa under hemstädningen. Vi har även fått flera utmärkelser som Rekomenderat Städföretag flera år i rad. Vi är mycket stolta över utmärkelserna vilket är ett kvitto på vårt engagemang i varje kunduppdrag och vår strävan att alltid leverera något ut över det vanliga för dig som kund hos oss.

 

5. Hur många timmar behöver jag boka?

Hur många timmar just din hemstädning tar varierar. Vår tidsberäkning grundar sig i antal kvadratmeter och rum samt vilka ytor och områden av bostaden som ska inkluderas i städuppdraget. Vi rådgör gärna med dig och kommer fram till ett upplägg som känns bra. Efter din första hemstädning med oss kommer vi ha en effektiv strategi för kontinuerlig städning, så att du vet precis hur lång varje hemstädning kommer att ta.

Varje hem är unikt - därför utformar vi en unikt anpassad städning

 

Välbefinnande är att få möjlighet att vistas i ett skinande rent hem som doftar nystädat. Med vår hemstädning får ditt hem den kärlek det behöver samtidigt som du får mer tid över till annat.

Alla bostäder är unika och likaså ditt behov för hemstädning. Därför skräddarsyr vi varje städuppdrag helt efter dina behov och ditt hems förutsättningar.

Boka din hemstädning genom att fylla i kontaktformuläret

Morgon
Eftermiddag
Varje vecka
Varannan vecka
Varje månad
3 timmar
4 timmar
5 timmar
6 timmar
7 timmar
8 timmar
9 timmar

DETTA INGÅR I HEMSTÄDNING

Vi utgår från följande checklista och anpassar den efter dina behov. Detta gör att vi håller en kontinuerlig hög kvalitet för våra städuppdrag. Under respektive rum finner du preciserat vad vi utför.

Bra att veta

Här hittar du vanliga frågor som våra kunder ställer innan de anlitar oss. Har du fler frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT INOM 24 H

Beskriv ditt behov så återkommer vi med en offert inom 24 timmar. Att boka en offert är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.