Blogg

Följ oss på Karavan Point

Här kan du läsa mer om vad som är akutellt just nu, vårt arbetssätt och olika verksamhetsområden.

 • orange husfasad med skugga av träd
  2023-09-26 - Karavan Nordic Point AB 0 Kommentarer
  Hos oss kan du få hjälp med både flyttstädning och flytthjälp från, till eller inom Stockholm

  Att flytta är ett av de mest stressframkallande moment man går igenom i livet. Inte nog med att man ska ordna med kontrakt, samordna flyttdatum och uppsägning av den gamla bostaden – man ska även packa lådor, städa och ordna med transporter. Listan på saker att göra blir snabbt lång. Alltifrån telefonabonnemang till att köpa gardiner som passar de nya fönstren. Hur ska man egentligen orka allt? Då kan det vara skönt att veta att vi på Karavan Point Nordic kan hjälpa dig. Läs mer om hur vi kan stå till tjänst för att ta bort en stor del av din stress.

   

  Läs mer
 • 2023-09-06 - Karavan Point 0 Kommentarer
  Vi erbjuder hemstädning i hela Stockholm

  Alla vill vi väl ha ett välstädat och fräscht hem som man både kan trivas i och visa upp med stolthet. Av olika anledningar kan det för många vara svårt att upprätthålla regelbunden städning i sitt eget hem. Det kan handla om tidsbrist eller så kanske man helt enkelt inte har energin. Här kan vi på Karavan Point Nordic hjälpa dig. Vi erbjuder hemstädning i hela Stockholmsområdet – hör av dig till oss för att diskutera hur vi kan hjälpa till att hålla ditt hem precis i det skick du önskar.

  Läs mer
 • Karavan Nordic Point AB fönsterputsning
  2023-07-11 - Karavan Point Nordic AB 0 Kommentarer
  En viktig del i sommarstädningen – boka fönsterputsning i Stockholm

  Under här tiden på året vill man kunna öppna fönstren, släppa in den friska luften och rensa bort den instängda känslan inomhus. Även om solens strålar är välkomnade avslöjar de också obarmhärtigt hur smutsiga fönstren hunnit bli sedan man putsade dem sist. Hör av dig till oss på Karavan Point Nordic så fixar vi en professionell städning och rengöring av dina fönster.

  Läs mer