Vi erbjuder hemstädning i hela Stockholm

Alla vill vi väl ha ett välstädat och fräscht hem som man både kan trivas i och visa upp med stolthet. Av olika anledningar kan det för många vara svårt att upprätthålla regelbunden städning i sitt eget hem. Det kan handla om tidsbrist eller så kanske man helt enkelt inte har energin. Här kan vi på Karavan Point Nordic hjälpa dig. Vi erbjuder hemstädning i hela Stockholmsområdet – hör av dig till oss för att diskutera hur vi kan hjälpa till att hålla ditt hem precis i det skick du önskar.

Olika anledningar till att man kan behöva hjälp med hemstädning

Det finns många orsaker till att man kan behöva hjälp med hemstädning. Många av våra äldre kunder vittnar om att det är svårt att hålla samma standard på städningen som när man var yngre. Man blir stelare och kanske inte orkar eller kan böja sig ner lika djupt som man tidigare kunnat. Att komma åt med dammsugaren under soffan blir för många en omöjlig uppgift och man vågar inte stå på en stege för att komma åt fönstrens övre delar.

Andra kan ha handikapp som gör att man blir begränsad i sin rörelseförmåga och städning blir en uppgift som sätter ännu en käpp i hjulet. Man kanske kan göra en del saker, som att torka av bordsytor och plocka i och ur diskmaskinen, men andra sysslor har man svårare att utföra. 

De allra flesta av våra kunder har dock ett tidsschema som helt enkelt inte går ihop. Om du som många av våra kunder hellre vill lägga ditt fokus på jobb, familj och fritid står vi redo att hjälpa dig.

Vi är stolta över vår erfarenhet

Hos Karavan Point Nordic har vi över 14 års erfarenhet av att städa och hålla rent! Vi är ett stabilt bolag som har funnits i Stockholmsområdet länge och vi kommer att fortsätta städa stockholmarnas hem i många år framöver! Om du hör av dig till oss kan vi diskutera vad du behöver få gjort – och hur ofta. Vi sätter upp en plan där vi kommer överens om vilka tjänster du behöver hjälp med och du kan berätta hur du vill att städningen går till. Vi skräddarsyr helt enkelt städuppdraget så att det passar just dig och dina behov.

Samma person varje gång

När man anlitar någon utomstående och ber dem att komma in i ens hem känns det skönt om man möter samma person. Hos oss behöver du inte träffa nya personer och förklara gång på gång vad som behöver göras. Den person som kommer hem och städar hos dig är alltid samma. På så sätt minskar risken för onödiga missförstånd och det känns mer tryggt för dig. Personalen på Karavan Point Nordic lär känna dig som kund och behöver därför inte fråga varje gång hur du vill ha det. De vet redan vad du vill få gjort. 

Vi tar med oss allt städmaterial och alla produkter så att du inte behöver tänka på det. Du kan dessutom känna dig lugn i att vi tar vårt miljöansvar på allvar och använder oss av miljövänliga produkter så långt det bara är möjligt. 

Boka en provstädning

Är du fortfarande osäker på om vi är professionella nog och lever upp till det vi lovar? Du kan börja med att beställa en provstädning om du vill! Vår provstädning kostar endast 150 kr/h och du bokar den enkelt här. På det sättet kan du själv bestämma om du känner dig nöjd nog att fortsätta anlita oss. Efter provstädningen gäller vår ordinarie prislista på 220 kr/h efter RUT-avdrag. Visste du att vi även ger dig en 24-timmars garanti? Om du inte är nöjd med någon del av städningen och tycker att vi frångått vår i förväg överenskomna checklista, kommer vi och åtgärdar det inom 24 timmar.

Hör av dig till oss för att prata hemstädning. Vår erfarna städpersonal håller hela Stockholmsområdet rent och har så gjort i över 14 år. Vi utför även storstädning, flyttstädning, visningsstädning, fönsterputs och kan till och med hjälpa dig med själva flyttningen om du vill. 

Varmt välkommen att höra av dig till oss!

0
Feed

Lämna en kommentar