medarbetare i kontorslokal

Uppgradera er kontorsstädning med oss

Ett kontor är främst en arbetsplats men fungerar ofta även som ett skyltfönster utåt för besökande kunder. Man kanske ber dem slå sig ner med en kopp kaffe. Precis som hemma vill man visa upp sin bästa sida och se till att allt är snyggt, rent och välkomnande. Våra kompetenta och noggranna medarbetare ser till att ditt kontor är skinande rent, varenda dag – både för er som jobbar och för besökare. 

Kontoret – en arbetsmiljö både för både dig, dina kollegor och kunder

Många ser kontorsplatsen som ett andra hem. Man kanske har plockat dit lite egna saker, foton på barnen eller en blomma. Det är ett ställe som tar emot dig varje dag och som du gjort till ditt. Din egen lilla privata hörna på jobbet. 

”Kom och besök oss på kontoret!” Hur många gånger har du inte sagt det till dina presumtiva kunder? Men sedan genast ångrat vad du sagt, när du insett hur det såg ut runt ditt skrivbord sist du gick därifrån? Men var lugn – med vår heltäckande kontorsstädning behöver du aldrig bekymra dig. På Karavan Point Nordic ser vi till att din kontorsplats är fräsch och fin tills du kommer till arbetet nästa dag.

Ta din arbetsplats i Stockholm till nästa nivå

Hos Karavan Point Nordic har vi och våra medarbetare över 14 års erfarenhet av både flytthjälp och städning. Vi jobbar i Stockholmsområdet och har många trogna kunder som återkommer till oss, år efter år. De vet vilken professionell service de kan räkna med och hur nöjda de blir efter att våra noggranna medarbetare sett till att hela kontorslandskapet är rent och prydligt. Vi tar alltid med våra egna, miljövänliga städprodukter – därför behöver du aldrig tänka på att förbereda eller köpa in någonting innan vi kommer.

Här är bara några av de många kommentarer vi fått från nöjda kunder:

Superduktiga! Professionella, bra service och otroligt duktiga på städ! / Ilkay O
Snabbt, proffsigt, trevliga, prisvärda. / Johan C
Trevligt bemötande från kontor, trevlig och duktig städpersonal. /Mats E
Mycket nöjd - Rent & fint / trevlig personal. / Ronny K
Mycket bra bemötande och väldigt serviceinriktade. Städningen har fungerat fläckfritt. / Lars K

24 timmars garanti

Vi sätter alltid era behov och er trygghet i fokus och lämnar inte kontoret förrän ni är nöjda med resultatet. 

Vi lovar utföra städningen till högsta kvalitet och erbjuder dessutom 24 timmars garanti. Det innebär att vi lovar att åtgärda påvisade fel och brister inom ett dygn. Innan arbetet startas kommer vi först överens med er om en checklista av saker ni vill ha utförda. Om inte jobbet sedan utförts till er belåtenhet enligt checklistan och allmän praxis vid kontorsstädning tar vi på oss att fixa eventuella brister inom 24 timmar.   

Varmt välkomna att höra av er till oss för att boka en kostnadsfri offert utan förpliktelser. När ni beskrivit vad ni behöver hjälp med återkommer vi med en offert inom 24 timmar. Vi lovar, ni kommer inte att bli inte besvikna!

Vanliga frågor om kontorsstädning

Vad ingår i en kontorsstädning?

Hos Karavan Point Nordic gör vi en kontorsstädning enligt allmän praxis men börjar alltid med att göra en checklista tillsammans med er innan vi börjar arbetet för att ni ska få en skräddarsydd och anpassad städning av just det ni anser er behöva hjälp med.

Hur kan man säkra god kvalitet av kontorsstädning?

Våra medarbetare på Karavan Point Nordic har en lång erfarenhet av att utföra professionell städning och gör alltid sitt bästa att tillmötesgå kundens behov. Alla våra anställda är kollektivanslutna via Fastighetsanställdas Förbund och vårt stabila företag har funnits i 14 år. Vi har dessutom en 24-timmars garanti där vi lovar att rätta till eventuella försummelser inom ett dygn.

Behöver vi köpa in städmaterial och städprodukter inför en kontorsstädning?

Nej, våra anställda på Karavan Point Nordic har alltid med sig det de behöver när de kommer till er i Stockholm och gör en kontorsstädning. Vi använder oss dessutom av miljövänliga produkter i absolut största möjliga mån.

 

0
Feed

Lämna en kommentar