Maximera värdet och gör din bostad mer attraktiv med visningsstädning

Äntligen har du hittat din nya bostad. Men – hur hittade du den? Var det efter att ha scrollat igenom en massa inspirerande bilder på nätet? Mäklarfirmornas hemsidor är fulla av bilder som lockar och får köpare att drömma om den där perfekta lägenheten eller villan – som har allt. Då det är din tur att sälja ditt gamla boende måste även du fånga köpsugna blickar! En professionellt städad bostad har stor betydelse för slutvärdet av försäljningen. Maximera värdet genom att boka en visningsstädning hos oss på Karavan Point Nordic!

Viktigt att ge ett bra intryck

Vare sig man städar bostaden inför en visning eller inför fotografering är det viktigt att allt ser snyggt och fräscht ut. Ofta räcker det inte med att snabbt gå över allt med dammsugaren, plocka bort tidningshögar och rätta till soffkuddarna. En visningsstädning utförd av våra erfarna och professionella medarbetare kommer garanterat att märkas. Hos oss på Karavan Point Nordic utgår vi från en checklista av vad städningen normalt innefattar och efter att ha diskuterat med dig kommer vi överens om vad du vill få gjort. På så sätt skräddarsyr vi din visningsstädning. Skulle du ha synpunkter på slutresultatet erbjuder vi dessutom en kvalitetsgaranti som innebär att vi kommer tillbaka och rättar till eventuella fel och brister – inom 24 timmar.

 
Vad ingår i en visningsstädning?

I den checklista vi utgår ifrån kan du läsa i detalj om vad som normalt ingår i en visningsstädning hos oss på Karavan Point Nordic. Vi städar alla rum, inklusive kök och badrum. Det innefattar förstås grundlig rengöring av golv och alla utvändiga ytor men vi rengör även inuti garderober, skåp och lådor om du så önskar. I badrummet städar vi badkar, toa, kakelväggar och vattenlås. Om du vill tar vi oss dessutom an din tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Eftersom köket är ett flitigt använt utrymme med rester av matfett från all matlagning finns det förstås mycket att ta itu med där. Vi städar skåp, lådor och bänkar men visste du att vi även rengör även spis, kyl/frys samt fläkt och diskmaskin? Om du vill få fönstren putsade erbjuder vi detta också men den tjänsten bokas separat.

Vi anpassar som sagt din visningsstädning för att den ska passar dig – låt oss veta dina önskemål när du bokar.

Återkommande kunder

På Karavan Point Nordic har vi insett att vår höga kvalitet är en av orsakerna till att kunderna kommer tillbaka till oss, år efter år. Vare sig de anlitar våra kompetenta medarbetare för visningsstädning, flyttstädning, flytthjälp, företagsstädning eller hemstädning litar de på att vi utför ett professionellt arbete och inte lämnar jobbet halvfärdigt. Vi har funnits länge på städ- och flyttmarknaden i Stockholm och har hunnit göra många kunder nöjda, i 14 år. Flera är stamkunder och uppskattar att det är samma ansikten de ser varje gång, till exempel för deras hemstädning. För oss är det kundens behov som är viktigt – man ska känna sig trygg med oss. Med våra många år på nacken är Karavan Point Nordic ett stabilt företag i Stockholm och alla våra medarbetare är anslutna till kollektivavtal via Fastighetsanställdas Förbund.

Så här tycker två av våra återkommande kunder:

"Har anlitat Karavan 3 gånger nu och allt har gått helt klockrent varje gång. Stor rekommendation./ Emil S" 

"Mycket snabb, flexibel och smidig kundservice, men framför allt väldigt nöjd med städresultatet! Ingrodda spisplåtar fick de att se i princip helt nya ut. Jättenöjd och skulle lätt rekommendera dem vidare för visningsstädning! Kändes även prisvärda. / Lydia och Nicklas M "

Boka enkelt på nätet

För att boka visningsstädning i Stockholm hör du av dig till oss via vårt bokningsformulär. Du är förstås även välkommen att ringa och mejla om du har frågor eller vill diskutera detaljer gällande din bokning. Du behöver inte tänka på att förbereda någonting eller köpa in material – vi tar med oss allt som behövs. Vi använder  miljövänliga städprodukter i den absolut högsta mån det går.

Missa inte möjligheten att öka värdet på din bostad inför försäljningen – hör av dig till oss redan idag och få en kostnadsfri offert inom 24 timmar.

0
Feed

Lämna en kommentar