orange husfasad med skugga av träd

Hos oss kan du få hjälp med både flyttstädning och flytthjälp från, till eller inom Stockholm

Att flytta är ett av de mest stressframkallande moment man går igenom i livet. Inte nog med att man ska ordna med kontrakt, samordna flyttdatum och uppsägning av den gamla bostaden – man ska även packa lådor, städa och ordna med transporter. Listan på saker att göra blir snabbt lång. Alltifrån telefonabonnemang till att köpa gardiner som passar de nya fönstren. Hur ska man egentligen orka allt? Då kan det vara skönt att veta att vi på Karavan Point Nordic kan hjälpa dig. Läs mer om hur vi kan stå till tjänst för att ta bort en stor del av din stress.

 

Hos oss kan du få hjälp med både flyttstädning och flytthjälp från, till eller inom Stockholm

Att flytta är en av de mest stressframkallande moment man går igenom i livet. Inte nog med att man ska ordna med kontrakt, samordna flyttdatum och uppsägning av den gamla bostaden – man ska även packa lådor, städa och ordna med transporter. Listan på saker att göra blir snabbt lång. Alltifrån telefonabonnemang till att köpa gardiner som passar de nya fönstren. Hur ska man egentligen orka allt? Då kan det vara skönt att veta att vi på Karavan Point Nordic kan hjälpa dig. Läs mer om hur vi kan stå till tjänst för att ta bort en stor del av din stress med vår flyttstädning.

Vilka tjänster kan vi hjälpa dig med?

Vi på Karavan Point Nordic erbjuder flytthjälp åt både företag och privatkunder som flyttar från, till eller inom Stockholmsområdet. Hos oss får du allt under ett tak: Våra erfarna medarbetare kommer och förbereder flytten, utför själva transporten och tar även hand om städningen för att nästa hyresgäst ska kunna möta ett skinande rent hem eller lokal.

Har du kanske ett företag som ska byta lokal?

Då sparar du både tid och pengar genom att anlita oss. Vi lånar ut flyttkartonger, monterar ner kontorsinredning och packar allt i lämpliga lådor. Vi kan även ta hand om inredningen av den nya arbetsplatsen då vi till och med hjälper till med montering av det som ska installeras. Naturligtvis ingår även städning som utförs av vår kunniga personal.  

Visningsstädning – Ska du sälja din bostad inför flytten?

Då vill du förstås visa upp lägenheten eller huset i ett gott skick! Vi erbjuder visningsstädning inför fotograferingen för att ge en positiv bild av hemmet när du lägger ut bilderna på nätet. Styling har blivit alltmer viktigt på senare tid och det är viktigt att köparna får ett fint första intryck.

Varför ska du välja just oss?

Du ska naturligtvis kunna lita på att vi utför uppdraget på bästa sätt. När man flyttar med en flyttfirma överlåter man ansvaret i någon annans händer och vill då inte att kristallvasen man fick av farmor ska gå i kras eller att pianot far illa på vägen. Vi garanterar att dina saker är i trygga händer hos oss!

Karavan Point Nordic har funnits i branschen i över 14 år – vi kan verkligen det här med städ och flytt! Vi skräddarsyr jobbet för just dina behov och våra kunders trygghet är alltid vårt fokus. Dessutom är vi väldigt prisvärda. Kontakta oss idag för en offert och ring oss för att prata igenom vad du behöver få hjälp med!

Vi är ett engagerat och stabilt företag i Stockholmsområdet och tänker vara det i många år till! Våra anställda är anslutna till kollektivavtal via Fastighetsanställdas Förbund. Hos oss på Karavan Point Nordic värnar vi dessutom om miljön och använder oss av miljövänliga produkter så långt det bara är möjligt. Allt material som behövs för städuppdraget tar vi med oss så att du kan slappna av och låta oss ta hand om allting.

Hos Karavan Point Nordic ger vi också våra kunder en 24-timmars garanti som innebär att vi kommer och åtgärdar eventuella fel och brister inom ett dygn om städningen inte stämmer med det vi kommit överens om innan uppdraget.

Vad säger våra kunder?

Genom alla år vi funnits till har vi fått många nöjda kunder – många återkommer år efter år, både för städning och flytthjälp. Här är några av dem:

  • ”Oerhört fint utförd flyttstädning. Bra kommunikation, proffsigt utförande och konkurrensmässig prissättning. Skulle rekommendera alla gånger.” (Gustaf F 23-03-02)
  • ”Fantastiskt bra kundbemötande, enkelt, tydligt och bra med information och avstämning dagen innan flyttstädningen. Så nöjda med själva städningen också, rekommenderar verkligen Karavan Point Nordic!” (Karolina L 23-04-02)

Hör av dig till oss på Karavan Point Nordic – vi gör vårt bästa för att underlätta flytten och ta bort flyttstressen hos våra kunder!

0
Feed

Lämna en kommentar