Karavan Nordic Point AB fönsterputsning

En viktig del i sommarstädningen – boka fönsterputsning i Stockholm

Under här tiden på året vill man kunna öppna fönstren, släppa in den friska luften och rensa bort den instängda känslan inomhus. Även om solens strålar är välkomnade avslöjar de också obarmhärtigt hur smutsiga fönstren hunnit bli sedan man putsade dem sist. Hör av dig till oss på Karavan Point Nordic så fixar vi en professionell städning och rengöring av dina fönster.

En viktig del av sommarstädningen – boka fönsterputsning i Stockholm

Under här tiden på året vill man kunna öppna fönstren, släppa in den friska luften och rensa bort den instängda känslan inomhus. Även om solens strålar är välkomnade avslöjar de också obarmhärtigt hur smutsiga fönstren hunnit bli sedan man putsade dem sist. Hör av dig till oss på Karavan Point Nordic så fixar vi en professionell städning och rengöring av dina fönster.

Vi har lång erfarenhet av fönsterputsning

Du har säkert dina egna tankar om hur man bäst städar och gör rent i ditt hem och du kanske känner dig osäker om andra kan klara av uppgiften lika bra. Kommer fönstren att bli lika rena som när du putsar dem själv?

När du anlitar oss på Karavan Point Nordic kan du lita på att vi kan det här med städning och fönsterputsning. Vi har putsat fönster i Stockholm i över 14 år och har många nöjda kunder som kan vittna om vår yrkeskunskap – något vi inte minst märker genom att de återkommer år efter år!

Innan vi sätter i gång pratar vi igenom vad du vill ha gjort så att vi kan skräddarsy våra tjänster efter vad som passar just dig och ditt hem. Känner du dig fortfarande osäker är du välkommen att prova oss först om du vill – läs mer här och fyll i formuläret!

Vi garanterar professionell kvalitet

Vår erfarna och duktiga personal utför många olika typer av städningsuppdrag – och fönsterputsning är ett av dessa. När vi kommer och putsar dina fönster har vi med oss alla de städprodukter som behövs inför uppdraget, du behöver inte tänka på att ordna med någonting själv. För oss är hållbarhet och miljö otroligt viktigt. Av den anledningen använder vi alltid miljövänliga produkter så långt det är möjligt.

Du kan vara lugn – hos Karavan Point Nordic ger vi dig en professionell fönsterputsning och garanterar även att du är helt nöjd med resultatet. Skulle du uppleva att vi missat något från den checklista vi kommit överens om innan städuppdraget, kommer vi tillbaka och rättar till det inom 24 timmar. Nöjda kunder med skinande rena och fräscha hem är vårt främsta mål!

Vi håller rent i Stockholm – och utför många olika tjänster

Vi täcker hela Stockholmsområdet, där många hem och företag har dragit nytta av våra olika tjänster, bland annat fönsterputsning. Vare sig det är dina fönster som behöver putsas eller om du har andra städuppdrag, är du varmt välkommen att höra av dig till oss och berätta vad du behöver hjälp med. Vi pratar gärna städning med dig och kommer med ett förslag samt en offert. 

FAQ - Fönsterputsning

Hur vet jag att ni fönster så de blir riktigt rena?

Hos Karavan Point Nordic har vår professionella personal över 14 års erfarenhet av fönsterputsning i Stockholm och vi erbjuder dig en kvalitetsgaranti som innebär att vi åtgärdar eventuella fel och brister inom 24 timmar från att du påpekat det för oss.

Ingår fönsterputsning när jag anlitar er på Karavan Point Nordic för en visningsstädning i Stockholm?

Hos Karavan Point Nordic ingår alltid fönsterputsning när vi utför en visningsstädning i Stockholm.

Vad behöver jag göra iordning inför fönsterputsningen?

När du anlitar oss på Karavan Point Nordic för din fönsterputsning i Stockholm behöver du inte förbereda någonting – vi tar med oss allt som behövs.

 

 

0
Feed

Lämna en kommentar