Närbild av nyckel i dörr

Gör det enkelt för dig själv – boka flyttstädning i Stockholm

Du har äntligen hittat det där nya boendet du letat länge efter. Lyckan är stor och du kan knappt vänta på att få nyckeln i handen och börja flytta in. Spännande! Det är bara ett litet smolk i bägaren: Du måste givetvis städa den gamla bostaden – och flyttstädning är oftast inte lika roligt. Hur ska du orka, hur ska du hinna? Med allt annat som måste fixas… Men lugn, bara lugn – på Karavan Point Nordic löser vi flyttstädningen!

Våra nöjda kunder i Stockholm

På Karavan Point Nordic välkomnar vi kunder från både den privata- och företagssektorn, över hela Stockholmsområdet. Det spelar ingen roll om du har en liten etta på Södermalm, villa i Nacka eller stort företag i Huddinge – vi hjälper alla som behöver flyttstädning.

Eftersom man ofta behöver klara av både själva flytten och städningen erbjuder vi hjälp med båda delarna – om du önskar. Vi jobbar brett över hela flytt- och städsektorn och anpassar oss efter vad du som kund behöver. Vi har hunnit samla på oss många nöjda kunder under de 14 år vi funnits till som företag. Här är två omdömen:

Lätta att ha att göra med. Snabb återkoppling. Olexandra som var här och städade inför homestyling var punktlig och väldigt noggrann. Kommer använda er igen. Känner oss jättenöjda. (Eva J)

Jag tog flyttstäd och var jag var supernöjd med resultatet. Det var inga anmärkningar på städningen och min kontakt med deras kundtjänst var smidig och jag fick svar på alla mina frågor och Björn som jag pratade med var trevlig och hjälpsam. Kan verkligen rekommendera den tjänsten och kommer använda mig av Karavan igen om jag ska flytta. (Ida B)

Hur vet man att bostaden blir ordentligt städad?

Vare sig du har en privatbostad som ska övertas av en ny hyresgäst eller ett stort kontorskomplex som ska bli hem åt ett nytt företag vill du förstås lämna din gamla bostad eller lokal skinande ren och fräsch. Vi städar alltid grundligt och gör rent i varje litet hörn - så med vår flyttstädning kan du känna dig trygg,

Våra erfarna medarbetare är anslutna till kollektivavtal via Fastighetsanställdas Förbund och gör alltid sitt yttersta för att du som kund ska känna dig nöjd med flyttstädningen. Vi pratar igenom allt med dig först och tar reda på vad du vill. Sedan kommer vi överens om vilken typ av städning som ska utföras och skräddarsyr den åt dig. Skulle du ändå mot förmodan vara missnöjd med något efter avslutat jobb kan vara bra att veta om vår garanti. Med den i ryggen vet du att vi kommer tillbaka och åtgärdar det som inte blev som planerat – inom 14 dagar.

Vilka andra tjänster kan ni erbjuda?

Om du äger din bostad och letar köpsugna aspiranter är du säkert angelägen om att få rätt styling på din lägenhet, villa eller företagslokal – och ta lockande foton att lägga ut på nätet. Indoor designers, stylister och fotografer kan skapa små mästerverk när det gäller att förvandla de enklaste bostäder till en dröm hämtad ur IKEA-katalogen. En skål med citroner i köket, en nonchalant slängd yllepläd över soffan eller en murgröna i badrummet – det är de där små detaljerna som gör det. Men för att stylingen ska fungera krävs förstås en ren och fräsch bostad först. Det är där vi kommer in! Hör av dig till oss på Karavan Point Nordic för en professionell visningsstädning innan fotograferingen för att skapa ett optimalt inbjudande intryck! 

Det kan också vara bra att veta att fönsterputs alltid ingår när vi gör en flyttstädning.

Planering och bokning

Du bokar enkelt och snabbt en kostnadsfri offert via ett formulär på vår hemsida som du hittar här. När all planering är klar skickar vi en bekräftelse till dig via mejl inom 24 timmar. Du behöver inte tänka på att förbereda något annat inför en flyttstädning. Vi tar med allt som behövs – och vi använder alltid miljövänliga städprodukter i så långt det är möjligt.

Välkommen att höra av dig till oss på Karavan Point Nordic för att boka din flyttstädning i Stockholm. Ett bekymmer mindre!

0
Feed

Lämna en kommentar